Select Page

Od sobote, 7. aprila, do srede, 11. aprila 2018, je organizirana petdnevna strokovna ekskurzija v Bruselj, Luksemburg, Strasbourg, Brugge, Colmar in Riquewihr, namenjena dijakom 2. A/IB, 2. A, 2. B, 3. A/IB, 3. R/IB, 3. S in 3. H. Ekskurzija ni obvezna in se je lahko udeleži do 7 zainteresiranih dijakov iz omenjenih oddelkov oziroma do zapolnitve prostih mest po predhodni prijavi pri razredniku/čarki. V primeru večjega interesa bo merilo pri izboru dijakov učna uspešnost, sodelovanje na šolskih prireditvah ter poznavanje delovanja in institucij Evropske unije oziroma sodelovanje pri dejavnostih na temo Evropske unije.

Ekskurzijo organizira in sofinancira evropski poslanec Lojze Peterle. Na voljo je 33–45 prostih mest. Doplačilo za ekskurzijo znaša cca. 120,00 eur na dijaka; cena variira glede na število udeležencev.

Odhod avtobusa bo v soboto, 7. aprila 2018, ob 13.00 izpred OŠ Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici in izpred Šolskega centra v Postojni. Prihod v Ljubljano je predviden v četrtek, 12. aprila 2018, ob 2.00.

Program ekskurzije

Vodstvo šole


(Število obiskov: 22)
Dostopnost