Select Page

Letošnji sejem izobraževanja in poklicev INFORMATIVA bo primerno razmeram potekal ONLINE, v petek in soboto, 22. in 23. januarja 2021, na spletni strani www.informativa.si.

Na enem mestu bodo:

  • številne predstavitve poklicev, izobraževalnih programov srednjih, višjih, visokih šol in fakultet iz Slovenije in tujine,
  • informacije o štipendijah, mednarodni mobilnosti, možnostih zaposlitve in bivanju v času šolanja,
  • različna predavanja,
  • klepet v živo v okencu CHAT ONLINE …

Na INFORMATIVI 2021 sodeluje letos tudi Šolski center Postojna skupaj z Gimnazijo Ilirska Bistrica in Višjo strokovno šolo Postojna.

Poiščite nas na 13. Informativi na sejmišču srednjih šol!

DIJAKI IN DIJAKINJE ZAKLJUČNIH LETNIKOV!

To je idealna priložnost tudi za vas, da izkoristite virtualno možnost obiska letošnje Informative, izobraževalnega sejma, ki vam ponuja vpogled v možnosti nadaljnjega izobraževanja.

Na enem mestu boste obiskovalci dobili vse ustrezne informacije iz prve roke. Olajšana je odločitev, katero izobraževalno institucijo obiskati v času uradnih informativnih dni in kam nato oddati svojo prijavnico za vpis naprej.  Informativa tako pomaga veliki večini odgovoriti na vprašanje KAM NAPREJ.

V obeh dneh se na Informativi zvrsti obsežni del strokovnih in praktičnih predavanj, spremljevalni program, delavnice ter sejemska razstava.

Vabljeni k obisku e-predavalnice!


(Število obiskov: 20)
Dostopnost