Select Page

Torek, 21. maja, je bil na šolskih koledarjih dijakov in dijakinj zaključnih letnikov ŠC Postojna označen kot zadnji dan pouka. Kljub deževnemu vremenu so se od utečenega srednješolskega vsakdana poslovili z dobro mero mladostne razigranosti.

Zjutraj je kazalo, da bo torkov dopoldan običajen, deževen šolski dan. Skupaj z razredniki so maturanti in maturantke izdelali maturantske kape, nato pa v šolski zbornici ubrano zapeli maturantsko himno. Profesorjem in profesoricam so se tako zahvalili za skupaj preživeti čas, za izkušnje in zgodbe, ki ostajajo. Zaradi slabega vremena so ob 11. uri v športni dvorani, po nagovorih ravnateljice ŠC Postojna Helene Posega Dolenc in podžupana Občine Postojna Andreja Berginca, zaplesali maturantsko četvorko – v belih in rdečih majicah so kljub neprijaznemu vremenu šolske prostore oblekli v živahne barve.

Dragi maturanti in maturantke, profesorji, profesorice in drugi zaposleni smo veseli, da smo srednješolsko pot lahko prehodili z vami in ob vas. Uspešno prejadrajte morje maturitetnih izzivov in preizkušenj. Srečno!

Galerija slik

Vodstvo šole


(Število obiskov: 404)
Dostopnost