Select Page

Maj je na naši šoli izjemno pester zaradi Erasmus+ programa, ki omogoča bogato mednarodno sodelovanje in številne priložnosti za naše dijake. Gostili smo učitelje iz Španije, ki so skupaj z nami obiskali podjetja, kjer bodo njihovi dijaki ekonomske šole v naslednjem šolskem letu opravljali prakso.  Poleg tega so nas obiskali tudi učitelji iz Nemčije, ki so prišli preverit napredek svojih dijakov strojništva. Ti so v petih lokalnih podjetjih pridobivali dragocene praktične izkušnje in danes uspešno zaključili svoje usposabljanje. S šolo v Meschedu pa bomo v prihodnosti sodelovali tudi z dijaki ekonomske šole in smo v ta namen podpisali zavezo k sodelovanju.

Pohvale gostujočih učiteljev in dijakov so dokaz, da smo zagotovili kakovostno prakso in prijetno delovno okolje za vse udeležence.

Naši dijaki 3. letnikov so se prav tako odpravili na štiritedensko prakso v tujino. Tehniki računalništva so že tri tedne na Malti, kjer zaključujejo svojo mobilnost v naslednjem tednu. Včeraj so na prakso odšli še ekonomski in strojni tehniki na Portugalsko, ekonomski tehniki v Turčijo in strojni tehniki na Irsko. Danes bodo obiskali gostujoča podjetja. Svoje vtise delijo na spodnjih povezavah (klik na posamezno ime države):

Malta

Portugalska

Turčija

Irska


(Število obiskov: 171)
Dostopnost